Студените месеци и протяжната карантина са зад гърба ни, а

...
Студените месеци и протяжната карантина са зад гърба ни, а
Коментари Харесай

Успешен контрол върху апетита, теглото и кръвната захар с PGX®!

Студените месеци и протяжната карантина са зад тила ни, а най-хубавото занапред следва! Дойде ли лятото, животът още веднъж стартира с цялостна мощ, а ние ще му се любуваме до безспир!
Дългите слънчеви дни, оживените нощни улици, морето… - тези „ пейзажи “ са неизменима част от лятната картина, която напълно скоро ще се разкрие пред нас в цялата си хубост!

Щастието щеше да е цялостно, в случай че не бяха непотребните килограми
За да бъде всичко съвършено, би трябвало да посрещнем лятото в съвършена форма! Но по какъв начин да се преборим с покачвания вкус и да се освободим от тези няколко кг, които от дълго време вгорчават всекидневието ни?

Мъчителните диети и изтощителните тренировки не са за всеки и в случай че не се виждаме в сходна роля, по-добре да не се захващаме с тях.
Нужен ни е различен, надалеч по-щадящ метод, с чиято помощ да оформим мечтаната фигура!
PGX® Daily Ultra Matrix – здравословен и 100% сполучлив метод в борбата с наднорменото тегло
PGX® Daily Ultra Matrix  е напълно естествен и изцяло безвреден артикул за редукция на тежестта. Той повлиява главните фактори, свързани с покачването на килограми – апетита и равнищата на кръвната захар и на холестерола.

Какво съдържа PGX® Патентован комплекс (PolyGlycopleX®), състоящ се от три типа водоразтворими фибри (конджак /глюкоманан/, натриев алгинат и ксантанова гума)Средноверижни триглицериди от пречистено кокосово масло.
Свойства и изгоди на фибрите в PGX®
Ключов резултат на водоразтворимите фибри в продукта, е техният отличен вискозитет – способността им да набъбват в стомашна среда и да образуват сходно на гел вещество.

Максималния си вискозитет фибрите доближават към час след приема на целесъобразната доза PGX®.
В резултат от набъбването на фибрите в течната среда, размерът на употребяваната храна в стомашно-чревния тракт се усилва, процесът на храносмилане се забавя и започва освобождение на хормоните, контролиращи апетита и провокиращи чувство за задоволеност.
Свойства и изгоди на средноверижните триглицериди (МСТ) от кокосово масло
Представляват мастни киселини, които обезпечават сила, задействат изгарянето на калории и подтикват освобождението на пептид YY и лептин - основни за контрола върху апетита хормони.
Пептид YY – отделя се в червата след всяко хранене и понижава възприятието на апетит с към 30% посредством въздействието си върху мозъчните неврони. Този хормон забавя процеса на храносмилане, което подкрепя контрола върху апетита и поддържането на кръвната захар в норма. Лептин – с помощта на този хормон калориите не се складират в мастните депа, а се употребяват от тялото за сила. Понижените равнища на лептин водят до нараснал вкус и несъразмерна потребност от храна. Балансът в равнищата на лептина отстрани така наречен „ мозъчен апетит “, при който мозъкът „ гладува “ без тялото действително да има нужда от вдишване на повече храна. Свойства и изгоди на продукта PGX® Daily Ultra MatrixСпомага за вярното асимилиране и метаболизиране на въглехидратите.Допринася за закъснение освобождението на глюкоза в кръвта след хранене и повишение чувствителността на клетките към инсулина. Чрез увеличение на инсулиновата сензитивност, се попречва несъразмерната инсулинова секреция от панкреаса, както и поддържането на високи равнища на глюкоза в кръвта.Намалява пристъпите на апетит и умората, в това число в следобедните часове на деня.Понижава гликемичния показател на поетата храна с до 64%.Регулира равнищата на холестерола чрез свързването на фибрите с жлъчните киселини и холестеролните молекули в стомашно-чревния тракт и предотвратяването на противоположната им резорбция в кръвта.Подобрява перисталтиката и очиства дебелото черво от отрови.Безопасност на PGX® Daily Ultra Matrix
Не съдържа стимуланти!Не води до приучване! Безопасността му е потвърдена от предклинични изследвания и клинични изпитвания, извършени в Съединени американски щати, Франция и Германия! Разработен в сходство с Добрата индустриална процедура (GMP)!

Приложение се предлага в опаковки от 120 и 240 софтгел капсули.
Първа седмица: по 1-2 софтгел капсули 3 пъти на ден.
Втора седмица: по 2-4 софтгел капсули 3 пъти на ден.
Трета седмица и повече: по 3-6 софтгел капсули 3 пъти на ден.
Приемайте софтгел капсулите със или без храна, с не по-малко от 250 - 500 ml вода.

Нека се любуваме на лятото с PGX® Daily Ultra Matrix!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР