Студа в Европа вече го няма, затопля се и в

...
Студа в Европа вече го няма, затопля се и в
Коментари Харесай

Георги Рачев: Дори и най-зиморничавите девойки ще се чувстват много комфортно през следващите две седмици

Студа в Европа към този момент го няма, затопля се и в събота и неделя ни чака фантастично августовско време, заяви метеорологът Георги Рачев по Би Ти Ви. Няма да ги има топлинните върхове от 37 градуса, към 35-36 ще бъде единствено на нормалните места.

Хубавото августовско време ще е с температури до 31 градуса и ще продължи през идващите две седмици. Дори и най-зиморничавите девойки ще се усещат доста удобно по думите на Георги Рачев. Сутрин ще е доста свежо и прелестно, дъжд няма да има.

Температурата на морската вода ще е приблизително 24 градуса и по този начин ще е от Варна на юг, на практика идеално за къпане.

Снегът през август, който заваля на Мусала, единствено демонстрира невероятното многообразие на климатичното време у нас. На Мусала сняг се случва непрестанно в последните 30 години.

Септември също ще е по-топъл от естественото, като през последните 25 години все е по този начин, изяснява Рачев. И този септември евентуално ще е по същия метод. Може да се случат оптимални температури от 32-33 градуса, само че не цяла седмица.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР