Сценките, които разиграва Борисов край нямат. Поискал уж оставката на

...
Сценките, които разиграва Борисов край нямат. Поискал уж оставката на
Коментари Харесай

Нинова за Борисов: Хем иска оставката на Тагарев, хем го крепи. Как става?

„ Сценките, които разиграва Борисов край нямат. Поискал сякаш оставката на министър Тагарев. Борисов сътвори и крепи сглобката. ГЕРБ гласоподаваха състава на Министерски съвет. Борисов крепи Тагарев, до момента в който му желае оставката. Е , няма на света такова раздвояване на личността, за което има специфичен медицински термин “. Това разгласи в профила си във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на декларирано от ръководителя на ГЕРБ да бъде заменен министърът на защитата.

„ Номерата на Бойко са ясни. Но има ли още хора, които му се връзват?

Мога да напомня какво стана с Тагарев и по какъв начин се прави, когато ние участвахме в държавното управление на Петков. Стефан Янев и Петков се скараха. Янев беше отхвърлен като министър на защитата. Търсеше се нов министър . Кирил Петков пристигна късно вечерта на „ Позитано “. Предложи Тагарев за министър. Отговорихме му изрично не. Опита се да ни убеждава.

Казах му: дано не си губим взаимно времето. Той няма да получи нашите гласове в Народното събрание, ще подам моята и на министрите на Българска социалистическа партия оставки и кабинетът пада. Кирил ме погледна невярващо.

Тогава се обърнах към един от сътрудниците на парламентарната група и желаех лист и писалка. Щях да напиша оставките и да ги връча на премиера Петков. Тагарев не стана министър. Постът зае Заков “, споделя Корнелия Нинова.

И приключва: „ Позиции се пазят с дейности, а не с ала-бала, Бойко “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР