Сцени като от криминален филм са преживели в сряда около

...
Сцени като от криминален филм са преживели в сряда около
Коментари Харесай

Гангстери ограбиха десетки руснаци на парти в Кипър, заподозрян е българин

Сцени като от престъпен филм са претърпели в сряда към 30 души, гости на частно празненство на няколко километра източно от кипърския град Лимасол, оповестява кипърското издание „ Филелефтерос “.

Около 21:30 ч. вечерта, до момента в който гостите се забавлявали, в крайбрежното имение, благосъстоятелност на руснак, нахлули четирима души с качулки, които ги заплашили с револвер и късоцевни пушки. Нападателите им разпоредили да легнат на пода и вързали ръцете им с пластмасови връзки. Извършителите произвели и няколко изстрела във въздуха.

След това нападателите ограбили гостите, множеството от които били руснаци . Плячката, която включвала мобилни телефони, украшения, часовници, ключове за коли и портфейли, се прави оценка, както се твърди, на 20 хиляди евро.

Някои от жертвите оказали опозиция и били удряни от нападателите. В резултат двама от гостите са настанени в болница.

Начинът на деяние на причинителите е насочил проверяващите към незаконна група от непознати жители. Кипърското издание оповестява, че са зародили съмнения за несъмнено лице, което e известно на кипърските управляващи. Става дума за българин, който е извикан да даде показания в полицията.

Според информациите полицията счита, че причинителите са били добре осведомени по кое време ще бъде проведено частното празненство, което са атакували. Собственикът на парцела имал навика постоянно да кани свои другари на празненства, на които се провеждали и игри на покер.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР