Сцената от британската романтична комедия от 2003 г. Love Actually“,

...
Сцената от британската романтична комедия от 2003 г. Love Actually“,
Коментари Харесай

Сцената „Love, Actually“ става вирусна след зашеметяващото изпълнение на Джони Мичъл на Грами

Сцената от английската сантиментална комедия от 2003 година „ Love Actually “, включваща шлагера на Джони Мичъл „ Both Sides Now “, стана вирусна след зашеметяващото осъществяване на Мичъл от песента на премиите Грами в неделя вечер.

„ Гледайки осъществяването на Джони Мичъл на #Грами за първи път на 80-годишна възраст “, ​​туитира Гибсън Джонс @gibsonoma в X, някогашен Twitter, по време на осъществяването на Мичъл – под което той разгласява фотография на плачеща Ема Томпсън от „ Love, Actually “ в сцената, в която „ Both Sides Now “ на Мичъл играе в саундтрака на кино лентата.

В сцената Карън (Томпсън), която е омъжена за Хари (Алън Рикман), открива тайната му връзка с доста по-млада жена (Хайке Матач) — на Коледа.

Тя отваря подарък от Хари, очаквайки огърлица, която е видяла, че Хари купува в историята… единствено с цел да откри компактдиск на Джони Мичъл от него, „ За да продължиш прочувственото си учене “, споделя Хари на Карън – която бяга към спалня и се разплаква, до момента в който свири „ Both Sides Now “.

След това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР