Сцената на зала 1 на НДК се превръща на 2

...
Сцената на зала 1 на НДК се превръща на 2
Коментари Харесай

Имани: Нямам търпение за концерта в България!

Сцената на зала 1 на НДК се трансформира на 2 юни във магически фон със завладяващия глас на Имани, осем виолончела, вуду вълшебства и безспорните поп шлагери от последния албум на певицата " Voodoo Cello ". В него тя вдъхва нов живот на обичани осъществявания на Madonna, Imagine Dragons, Bonnie Tyler, t.A.Т.u. и Bob Marley и други.
Концертът на Имани, проведен от " Fest Team ", стартира в 20 ч., а вратите на залата се отварят необятно за едно музикално странствуване през обичаните евъргрийн класики персонално на самата певица, която е и артистичен шеф на спектакъла " Voodoo Cello ", научи ДУМА от Десислава Славова, пиар на " Fest Team ".
Френската изпълнителка, която сега е на европейско турне, откровено споделя в скорошни изявленията, че България е една от най-любимите й дестинации за концерти и няма самообладание да се завърне у нас поради топлата аудитория. Младата майка на две деца се готви за изявите си със наложителните екзотични плодове и разнообразна селекция от зелен чай. В типичния си грациозен и безподобен жанр, този път Имани влиза в ролята на вуду жрица, която омагьосва осем виолончела и... публиката и споделя една мистична приказка с музиката си.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР