Сценарият на Борат 2 на Саша Барън Коен е частично

...
Сценарият на Борат 2 на Саша Барън Коен е частично
Коментари Харесай

"Борат 2" с Мария Бакалова спечели награда на американската Гилдия на сценаристите

Сценарият на " Борат 2 " на Саша Барън Коен е отчасти спонтанен и основан от деветима души, само че без значение от това бе отличен с една от водещите награди на американската Гилдия на сценаристите - за най-хубав приспособен сюжет, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

На виртуалната, авансово записана 73-а гала за годишните оценки на гилдията, огромните спечелили бяха две от изненадващите продукции-фаворити в наградния сезон. Призът за най-хубав автентичен сюжет получи феминисткият трилър " Момиче с капацитет " на сценаристката и режисьорка Емералд Фенъл. Продукцията, номинирана за пет награди " Оскар ", в това число и за най-хубав филм, победи над " Процесът против Чикаго 7 " на Арън Соркин, " Без звуци в живота ", " Юда и черният избавител " и " Палм Спрингс ".

" Борат 2 " завоюва против " Ма Рейни: Майката на блуса ", " Новини от света ", " Една нощ в Маями " и " Белият тигър ". Заради разпоредбите на гилдията някои от номинираните за най-хубав филм тази година не попаднаха в номинациите за премиите на гилдията - " Манк ", " Земя на номади ", " Минари ", " Бащата ".

Барън Коен и останалите осем съсценаристи на " Борат 2 " одобриха премията с включване в Zoom.

" Благодаря за тази невероятна премия, въпреки да не мога да се отърва от мисълта, че я печелим, тъй като 60 на 100 от членовете на гилдията работиха по кино лентата ", сподели Барън Коен. " Много е мъчно да се напише сюжет за подобен филм, частично и тъй като в него играят действителни персони, чието държание е изцяло непредсказуемо. Всъщност, в случай че оставим настрани Руди Джулиани, постигнахме всичко, което чакахме ".

Водещ на шоуто, предавано единствено за поканени, беше Кал Пен от дневната на дома си. В началото той носеше смокинг, а в края на церемонията към този момент беше по пижама.

Наградата за най-хубав документален сюжет бе присъдена за документалния филм за Джамал Хашоги " Дисидентът " на Марк Монро и на режисьора и сценарист Браян Фогъл. Стрийминг платформите се колебаеха да го одобряват и по тази причина филмът пропусна номинация за " Оскар ", твърди Фогъл.

" Тед Ласо " бе отличен за сюжета в категорията за комедийни сериали. Призът за сюжет на трагичен сериал отиде при " Короната "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР