Сценаристите на предаването на Слави Трифонов Ивайло Вълчев и Филип

...
Сценаристите на предаването на Слави Трифонов Ивайло Вълчев и Филип
Коментари Харесай

Сценаристите Ивайло Вълчев и Филип Станев няма да са депутати, четирима ги сменят в НС |

Сценаристите на предаването на Слави Трифонов Ивайло Вълчев и Филип Станев няма да бъдат депутати в 47-ото Народно заседание, а четирима други влизат в парламентарната група на партия ИТН. Това излиза наяве от две решения на ЦИК с днешна дата.

Причината по тази причина е, че и Вълчев и Станев бяха определени в по два изборни района и трябваше да подадат заявление в кой да останат определени.

В едното от решенията на ЦИК се показва, че е постъпило заявление от Ивайло Вълчев, претендент за депутат от Има Такъв Народ, във Втори избирателен регион – Бургаски, и в Двадесет и първи избирателен регион – Сливенски, с което желае да бъде премахнат от кандидатската листа на Има Такъв Народ и да не бъде разгласен за определен за депутат в двата региона. ЦИК афишира за определени на негово място идващите претенденти в листите на партията в двата региона - това са Златомира Димитрова Карагеоргиева-Мострова и Иван Руменов Клисурски.

В друго решение ЦИК афишира двамата народни представители на мястото на Филип Станев, след постъпило заявление от сценариста от ИТН с което се отхвърля от спечелениете депутатски места в Осми избирателен регион – Добрички, и в Трети избирателен регион – Варненски. На негово място влизат идващите претенденти в листата в двата региона - Ивайло Христов Христов и Александър Атанасов Александров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР