Сценаристът Ивайло Вълчев се завръщав политиката като водач на две

...
Сценаристът Ивайло Вълчев се завръщав политиката като водач на две
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев се завърна в политиката, води две листи на ИТН

Сценаристът Ивайло Вълчев се завръщав политиката като лидер на две листи на " ИТН " - в 1 МИР Бургас и 27 МИР Стара Загора, осведоми Offnews.

Вълчев бедепутат в парламентарната група на Има Такъв Народ в 45-ото и 46-ото Народно заседание, само че преди третата предизборна акция за 2021 г.двамата с сътрудника му Филип Станев се отдръпнаха от политиката.Тогава Вълчев пожела да бъде премахнат от листите на Има Такъв Народ за Сливен и Бургас, в които в началото бе записан, и не влезе в 47-oто Народно заседание.

Междувременно различен сътрудник сценарист на Вълчев - Иво Сиромахов, тържествено се зарече във Facebook, чекакто до момента не е бил кандидат-депутат на Има Такъв Народ, по този начин няма да бъде и на изборите на 2 октомври, нито на евентуални последващи избори.

Скъпи другари! За мен е огромна чест да ви оповестя, че няма да се кандидатирам на тия избори. Нито на идващите. Нито...
Posted by on
Засега с изключение на в Бургас и Стара Загора, са оповестени водачите на Има Такъв Народ в Габрово, Сливен, София-област, Пловдив-град и Хасково.

Листата на Има Такъв Народ за София-област е управлявана от Андрей Михайлов, който беше ръководител на парламентарната правна комисия в 46-ото Народно събрание.

Първа в листата с кандидат-депутати на Има Такъв Народ за Сливен е Златомира Карагеоргиева-Мострова - тя беше зам.-председател на транспортната парламентарна комисия в 46-ото Народно събрание.

Водач на листата на Има Такъв Народ в Габрово е Деляна Иванова, която беше заместител на районния министър в кабинета " Петков " Гроздан Караджов, за който през вчерашния ден стана ясно, че оглавява листите на Има Такъв Народ за Хасково и Пловдив-град.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР