Сцена, достойна за холивудски трилър, се е разиграла в Монтанско

...
Сцена, достойна за холивудски трилър, се е разиграла в Монтанско
Коментари Харесай

Като на кино! Мъж от Криводол отвлякъл и изнасилил млада жена от Монтанско?

Сцена, почтена за холивудски трилър, се е разиграла в Монтанско през вчерашния ден, научи BulNews.bg. Жена е подала сигнал, че е била отвлечена, бита и изнасилена, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Потърпевшата Н.С. на 22 години сама отишла в полицията и разказала на униформените за сполетелите я беди. По думите й, случката е станала измежду бял ден през вчерашния ден. Към 13 часа лек автомобил с неустановена все още марка и модел спрял пред дома й на улица „ Деветнадесет “ в село Охрид. Младата жена е била качена на мощ в колата от неин прочут от Криводол.
Жената разказала, че мъжът с мръсна газ отпрашил към родното си градче във Врачанско. Там той й нанесъл нечовечен побой, след което срещу волята й направил сексуален акт с нея.
Ченгетата неотложно се заели със случая. Пострадалата е откарана в монтанската болница, където й е изработен обзор. Според медиците обаче не са открити данни за принудителен сексуален акт, нито за нанесен побой. Становището на лекарите е, че дамата няма никакви травматични увреждания.
Дали случката като на кино е единствено плод на въображението на дамата, или в действителност е била отвлечена, бита и изнасилена, следва да се разбере от по-нататъшните дейности на криминалистите. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР