Сцена, достойна за холивудски трилър, се е разиграла в Монтана

...
Сцена, достойна за холивудски трилър, се е разиграла в Монтана
Коментари Харесай

Като на кино! Бандит влезе в дома на мъж в Монтана и го преби, той се измъкна и го заключи вътре

Сцена, почтена за холивудски трилър, се е разиграла в Монтана предходната нощ, научи организация BulNews. Бандит е проникнал в дома на мъж измежду нощ и го пребил. Домакинът обаче се съвзел, съумял да се измъкне от жилището и да заключи нападателя си вътре.
Ужасяващата преживелица е станала към 4.30 часа на 3 юли. Бандит скъсал комарник на прозорец и се вмъкнал в частен дом на първия етаж на улица „ Марица “ в Монтана. Там обаче се натъкнал на стопанина на парцела – 31-годишен мъж. Възползвайки се от резултата на изненадата, неканеният посетител скочил с юмруци върху домакина. Той му нанесъл нечовечен побой, само че младият мъж съумял да се съвземе. Незабелязано от нападателя, хитрият монтанчанин се измъкнал през вратата, заключил я и извикал полиция.
Към мястото неотложно е изпратен екип ченгета. При влизането им в жилището бандитът направил опит да избяга. Униформените обаче не му разрешили и му щракнали белезниците.
Задържаният е на 35 години, от Монтана. Той е тикнат в ареста за 24 часа.
Пострадалият жител на дома е прегледан в центъра за незабавна здравна помощ в Монтана. Предстои определяне на нанесените му телесни повреди, споделиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР