Струваше си да се направи този компромис, за да се

...
Струваше си да се направи този компромис, за да се
Коментари Харесай

Владислав Панев: Не съм безкраен оптимист за това правителство и мнозинство

Струваше си да се направи този компромис, с цел да се сътвори постоянно държавно управление. Това съобщи Владислав Панев от " Продължаваме промяната-Демократична България " пред bTV.

По думите му, това е експертен кабинет. " Не е ясно какъв брой ще продължи това държавно управление, нашата упоритост е да е най-малко 18 месеца. Министрите ще си избират екипите си, защото това е експертен кабинет. Ние няма да постановяваме заместник-министри ", означи той.

" Нямаме сериозен диалог за регионални шефове и за локалните избори, най-малко аз не съм участвал на такива ", означи Панев.

" Аз не съм безконечен оптимист за това държавно управление и болшинство. Но съм оптимист, че Народно събрание ще може да свърши избрана работа, която ще бъде от изгода на България ", уточни той.

Относно депутатските имунитети, Панов съобщи: " Борисов 12 година беше без имунитет. Гешев почна да вади от нафталина всякакви каузи. Това не е поредна политика на основния прокурор. Както и еврофондовете усвояват единствено за тях си, а не за хората ".

" Важното е да не бъде преследван народен представител за това, че е изявил личното си мнение ", съобщи Пенев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР