Струваше 28 млн. долара или нещо от този сорт. Справям

...
Струваше 28 млн. долара или нещо от този сорт. Справям
Коментари Харесай

Актьорът Том Ханкс е отказал предложение от Джеф Безос да лети до ръба на Космоса в края на юли тази година

„ Струваше 28 млн. $ или нещо от този вид. Справям се добре, Джими, само че няма да платя толкоз пари ", добави Ханкс.

 

Джеф Безос извърши първия полет до ръба на космоса с апарата New Shepard, създаден от неговата компания Blue Origin, през юли тази година. Заедно с него в капсулата бяха неговият брат Марк Безос, 82-годишната Уоли Фънк и 18-годишният предстоящ студент по физика Оливър Дамен.

„ Ние всички в студиото можем да симулираме, че летим до Космоса. Колко продължи този полет – към 12 минути, нали? Няма да платя 28 млн. $ за това нещо. Мога да си го симулирам и вкъщи “, сподели още артистът.

Той обаче е считан за един от 600-те души от 58 разнообразни страни, които са си купили билети за полет на борда на компанията на Ричард Брансън Virgin Galactic.

„ Бих го направил за наслаждение и с цел да се предструвам за малко на милиардер “, сподели с усмивка Ханкс, добавя profit.bg.

Според изследване на Insider редица звезди, измежду които Брад Пит, Леонардо Ди Каприо, Анджелина Джоли, Лейди Гага, Кейти Пери, Джъстин Бийбър и други, също са си купили билет за по 250 000 $.

Бившият основен изпълнителен шеф на Virgin Galactic предвижда преди време, че в бъдеще галактическият туризъм ще генерира доходи от 10-15 милиарда $ на година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР