Струва ми се, че този път – в сравнение с

...
Струва ми се, че този път – в сравнение с
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Имаше пропуски в “железния купол“ на Израел

„ Струва ми се, че този път – спрямо април месец, имаше по-големи пропуски на „ Железният купол “ на Израел. Видяхме големи кратери в разнообразни елементи на Израел “. Това съобщи арабистът професор Владимир Чуков, откакто Иран изстреля ракети към Израел.
Прочетете още
Реакцията на Техеран пристигна след началото на сухопътната атака на Израел против „ Хизбула “ в Южен Ливан.

По думите на проф. Чуков нощес сме видели директна борба в небето.

„ Тези хиперзвукови ракети са сензитивно по-неуязвими спрямо това, което видяхме – дронове, сваляни на кг от Противовъздушна отбрана на Израел. Включиха се и Противовъздушна отбрана на Съединени американски щати – изстреляни са 12 ракети, французите също са се присъединили, както и йорданската Противовъздушна отбрана – само че без да го признава‘, разяснява специалистът пред БТЕ.

„ Сценарият се повтаря, само че с влошени индикатори. Вероятно този път Израел няма да бъде изстреляна единствено една ракета. Отговорът ще бъде по-различен – най-вероятно ще има изненади, които да потвърдят, че няма място в Иран, което да е недосегаемо “ съобщи проф. Чуков.

„ Голямата борба с Иран има своята динамичност, своя автономност. За страдание такива са действителностите, въпреки и съединени в три обособени плоскости. Сблъсъкът е освен двустранен, това е ангажиране на целия свят, разяснява арабистът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР