Струва ми се, че организаторите на протеста трябва да влязат

...
Струва ми се, че организаторите на протеста трябва да влязат
Коментари Харесай

Емануил Йорданов за опита за щурм на парламента: Търси се пиар ефект

Струва ми се, че уредниците на митинга би трябвало да влязат в ролята си и да създадат тъй че да не стига до принуждение, разяснява в ефира на bTV някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Съгласно закона за Министерство на вътрешните работи служителите на реда имат право да употребяват мощ и помощни средства, безапелационен беше той.

Това е минимум мечтано от всички в подобен миг, добави Йорданов.

Винаги се реагира съгласно обстановката, само че на всички би трябвало да е ясно, че когато се стигне до вълнения, служителите на реда имат право да употребяват всички вероятни средства, с цел да овладеят обстановката, това го има във всички страни, изясни още някогашният вътрешен министър.

По думите му, който търси подобен митинг, би трябвало да е подготвен и за отговора на полицията.

За мен е чудно за какво партия "Възраждане ", която е парламентарно показана, не търси решение на казуса по парламентарен път – промени на закони, преимане на решения от Народно събрание, и едвам когато тези решения не дадат резултат, тогава да се върви към митинг, изясни той.

В случая директното отиване на митинг и то в този тип за мен значи единствено едно – търси се пиар резултат, означи Емануил Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР