Струва ми се, че българският президент отдавна излезе от българската

...
Струва ми се, че българският президент отдавна излезе от българската
Коментари Харесай

Транспортният министър Събев: Радев отдавна излезе от българската орбита

" Струва ми се, че българският президент от дълго време излезе от българската орбита. Днес излезе и от терена на човешкото състрадание. Да кажеш, че " Давайки оръжие на Украйна, удължаваме войната ", е като " Да даваш обществени помощи единствено удължаваш мъката на тези хора. "

Това написа транспортният министър Николай Събев във фейсбук.

Поводът е, че президентът Румен Радев насочи остра рецензия към дейностите на ръководещите. Според него прекъсването на съветските газови доставки към България е знак, че икономическата война ескалира и рискът за страната се усилва във всички измерения. Държавният глава се разгласи изрично срещу военна помощ за Украйна. Призова държавното управление да отговори на въпроса: Защо единствено България и Полша са със спрени газови доставки? И чии ползи обслужва.

Румен Радев настоя за ясни доказателства, че държавното управление се води от българския народен интерес.

" Правителството дължи безапелационен отговор на жителите чии ползи обслужва – техните или нечии други и е извънредно време да потвърди, че отстоява българския суверенитет и работи в интерес на него ", съобщи президентът Румен Радев преди да замине на публично посещаване в Испания.

Последвайте Новините на Евроком към този момент и в Телеграм

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР