Струпани са доста войски от руска страна - около 70

...
Струпани са доста войски от руска страна - около 70
Коментари Харесай

Ген. Съби Събев: Победа на Русия в Украйна ще предреши войната

Струпани са много войски от съветска страна - към 70 000, украинските са към 50 000 с доста добър военен опит. Има спомагателна помощ с въоръжение за Украйна, Русия организира скрита готовност в мюсюлманските райони ", предвижда пред БНР ген. Съби Събев, някогашен представител на страната ни в НАТО.

Според него замисълът на съветската страна е с два насрещни удара - един от север, един от юг, да се опита да предреши изхода на тази борба.

" В началото на нашествието фронтът беше към 3000 км и това докара до разпръскване, нямаше триумф. Сега фронтът е към 480 км. Има концентриране на съветските войски в един район. Целта е да се реализира мечтаната победа за 9 май, която да усъвършенства имиджа на Владимир Путин пред съветското общество ".

По думите му ще има активизиране на дейностите в южния район, в Херсонска област.

Ген. Събев акцентира, че в случай че съветските войски не реализиран пробив или украинските не съумеят да провалят нова атака на съветските войски, ще настъпи изтощителна война.

" Всичко зависи от това по какъв начин ще бъде проведена съветската атака и от отпора, който ще дадат украинските сили. За договаряния може да се приказва едвам след изхода на тази нова атака. Ако тя се проточи, скоро договаряния няма да има. Явно на съветския президент не му трябват договаряния, а победа. Една победа на Русия в Украйна, подчиняването на Украйна, ще породи нови упоритости на съветския президент, в това число и опит да предизвика членки на НАТО ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР