Структурите на Жени ГЕРБ от двете съседни общини Драгоман и

...
Структурите на Жени ГЕРБ от двете съседни общини Драгоман и
Коментари Харесай

Структурите на Жени ГЕРБ в Драгоман и Сливница проведоха съвместен регионален форум на тема „Национални политики – регионални решения“

Структурите на Жени ГЕРБ от двете прилежащи общини Драгоман и Сливница организираха взаимен районен конгрес. Той бе проведен от клубния началник на ЖГЕРБ-София област Росица Иванова и бе под наслов „ Национални политики – районни решения: обзор на постигнатото и осъществяване на общинските цели и политики в общините Драгоман и Сливница през миналата 2018 година Предстоящи задания и локални начинания през 2019 г.”

В събитието, провело се в гр. Драгоман, взеха присъединяване ръководителят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, регионалният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, както и общинските ръководители на ГЕРБ и кметове на Драгоман и Сливница - Андрей Иванов и Васко Стоилков.

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова се обърна към присъстващите с думите: „ Дванадесет години дружно вървим по пътя на смяната и нито за момент не забравяме от кое място тръгнахме. Сега стремежът е всяко място да наподобява красиво, подредено, осветено, ремонтирано. Всеки ден ние се стремим към по – модерното и осъзнаваме разликата единствено когато си напомним какво беше преди”. Соколова пожела на дамите да работят все по този начин на високи обороти и да реализират мечтаните цели.

Областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева направи къс преглед на политическата конюнктура в страната, пожела триумфи на идните европейски и локални избори и съобщи, че постоянно е с протегната ръка към локалните структури, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Кметът на Драгоман и хазаин на форума Андрей Иванов поздрави Жени ГЕРБ за активността им и локалните им начинания през миналата година. Иванов изреди всички стартирани и приключени планове и акцентира, че на територията на двете общини предстоят вложения за над 500 000 000 лв., включващи построяването на скоростна жп права, автомагистрала „ Европа” и газопровод, свързващ България и Сърбия.

На собствен ред кметът на Сливница Васко Стоилков добави, че в последните години двете прилежащи общини работят в тясно съдействие, като същото важи и за дамите от двете локални структури.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР