Структури в България, зад които стои руското разузнаване, се опитват

...
Структури в България, зад които стои руското разузнаване, се опитват
Коментари Харесай

Македонското разузнаване: Структури на руските служби в България се опитват да спрат евроинтеграцията на РСМ

Структури в България, зад които стои съветското разузнаване, се пробват непременно да скапват връзките с Република Северна Македония и да спрат и подкопаят евроинтеграционния развой на Скопие, е информацията, която шефовете на Агенцията за разузнаване и Агенцията за национална сигурност са изнесли пред президента на югозападната ни съседка Стево Пендаровски, оповестява " Телма “ .

След вчерашното съвещание на Съвета за национална сигурност на РСМ, президентът предложи да се забрани влизането на българския евродепутат  Ангел Джамбазки и още няколко наши сънародници в страната.

Пендаровски обаче не беше акуратен за структурите в България.

На Съвета е взето решение, че отбелязването на 151 години от рождението на Гоце Делчев в скопската черква " Свети Спас “ е рисково събитие точно поради опитите за провокации, които би трябвало да се правят от лица, близки до Джамбазки и структурите в България, в това число македонски жители.

По думите на Пендаровски, сега огромен брой хора от България " с неприятни планове “ се готвят да дойдат в югозападната ни съседка.

Той е безапелационен, че Службите за сигурност няма да бъдат неми наблюдаващи, по тази причина службите на граничните пунктове ще бъдат уведомявани самодейно при информация за проведено идване на лица, чиято цел е точно това да основават вълнения.

Членовете на Съвета за сигурност оцениха обстановката със сигурността в страната като постоянна, разискаха и обстановката в Косово, македонското председателство в ОССЕ и войната в Украйна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР