Структурата на Министерски съвет е важна и трябва да видим

...
Структурата на Министерски съвет е важна и трябва да видим
Коментари Харесай

Гаджев от ГЕРБ проговори за вариантите за правителство с ПП-ДБ и програмата

Структурата на Министерски съвет е значима и би трябвало да забележим по какъв начин ще върви диалогът по отношение на нея, уповавам се имената, които изтекоха през вчерашния ден да са клевета. Ако очакваш поддръжка за мандата ти, би трябвало компромис и от двете страни. Партийно присъединяване в този кабинет, изключително на лица, участващи в кабинета на Кирил Петков, аз персонално няма по какъв начин да поддържа. Това съобщи пред Евронюз Христо Гаджев от ГЕРБ-.

Или има съдружно държавно управление сред двете партии и взаимно се управляват в Министерски съвет или да има равноотдалечено държавно управление. Друг вид е неосъществим и е бойкот към опитите ни за съставяне на държавно управление от страна на сътрудниците от ПП-ДБ, добави той. 

" Ние не слагаме ултиматум, а времето го прави, тъй като президентът, в случай че завърти рулетката за мандатите другата седмица, а ние нямаме подготвеност за вид на кабинет – това значи, че сме се провалили в опитите за държавно управление. "

През последните няколко дни успяхме да обгърнем с сътрудниците диалог по всички секторни политики. За нелепостите в програмата на ПП-ДБ – се съгласиха да бъдат махнати и имаме направена обща управническа стратегия, разяснява той. 

В бранш " Отбрана " имахме голямо припокриване, като се изключи 4 ограничения. Днес би трябвало да довършим управническата стратегия и да я остойностим, разкри Гаджев. 

Бюджетът на Министерски съвет би трябвало да го пречупим през политиките, които предвиждаме, с цел да стигнем до 3% недостиг. Темата поради кого стигнахме до 6% недостиг, че в този момент да се радваме на трипроцентовия – даже няма потребност от коментар сега, само че тези виновници си имат имена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР