Структурата на ГЕРБ във Варна вече ще бъде с ново

...
Структурата на ГЕРБ във Варна вече ще бъде с ново
Коментари Харесай

Борисов смени ръководството на ГЕРБ-Варна, районните кметове Николай Костадинов и Христо Христов застават начело

Структурата на ГЕРБ във Варна към този момент ще бъде с ново управление.

„ Изчаках 3-4 месеца да минат след изборите. Изчаквах да видя дали нещо положително ще се случва за Варна. Портних направи доста за Варна, само че позволи и неточности. Влезе в междуличностни спорове. Много от нашите гласоподаватели се разпръснаха, само че останаха лоялни на мен и на ГЕРБ. Нямаше по какъв начин да не издигнем Портних за всичко положително, което направи “, изясни водачът на ГЕРБ.

Новият състав беше разгласен от Цветомир Паунов.

„ Направи се обширен разбор какво би трябвало да се промени в община Варна. Отчели сме и много недостатъци, пропуснати през годините. Членове и симпатизанти, които са били част от партията, само че заради избрани трендове не сме намерили път към тях. Създава се общинско управление с ръководител Николай Костадинов, областен кмет на „ Варненчик “, а заместител ще е Христо Христов, областен кмет на „ Младост “, заяви той.

Най-важното за Варна в този момент е че няма Автомагистрала „ Хемус “, няма Автомагистрала „ Варна “, няма нищо. В общинския съвет е сходно на София, сподели Борисов.

„ Срамота е месеци наред да не можеш да направиш болшинство и да приемеш бюджет “, обърна се той и към варненския и към софийския кмет.

Очаквайте детайлности!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР