Строителството на търговски центрове е трудоемка задача, която изисква много

...
Строителството на търговски центрове е трудоемка задача, която изисква много
Коментари Харесай

“Най-голямо, най-бързо, най-високо”. Как изглежда Dubai Mall отвътре?

Строителството на търговски центрове е трудоемка задача, която изисква доста верни бизнес решения, с цел да се реализира триумф. В поредицата " Размерът има значение " ще разгледаме разнообразни типове молове, размерите им, предлаганите услуги и тяхното местонахождение.



Dubai Mall

Това енай-големият мол от всички. Той се намира на място с непрекъснат поток от нови клиенти, само че не толкоз доста локални. Създаването на нови потребителски преживяваниявпечатлява и възобновява потока от нови клиенти. Близкото му местонахождение до други атракции несъмнено оказва помощ.

Съсед на Dubai Mall е най-високата постройка в света.Разделя гиезерото с най-големияфонтан в света. Дубай е построен в изолираната пустиня на брега на Персийския залив. Стратегията на града е наивно елементарна. Всичко би трябвало да е най-голямо, най-бързо, най-високо, най-дълго, най-евтино, най-скъпо и така нататък Ако не можете да свържете своя план с някаква суперлативна концепция или име, той няма да бъде построен. Но дали това работи? О, да. Това става желана дестинация за извършване на покупки, неповторими хранителни преживявания, най-дивите моторни завършения на вода и в пустинята.

Над 100 милиона души посещават Dubai Mall всяка година. Собственикът на мола Емар Молсдокладва облага от 290 милиона $. В страна с нулев налог той е един от най-големите притежатели на недвижими имущества в Дубай.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР