Строителството на АМ Хемус е спряно и няма да продължи.

...
Строителството на АМ Хемус е спряно и няма да продължи.
Коментари Харесай

Ремонтът на АМ Хемус няма да продължи, притеснен Гаджев

Строителството на Автомагистрала " Хемус " е спряно и няма да продължи. За това предизвести Христо Гаджев на брифинг в централата на ГЕРБ.

Той запита з а какво ще бъдат употребявани тези половин милиард лв. , които били планувани за ремонта на автомагистрала.

Гаджев прочел в медиите, че средствата щели да бъдат употребявани за антикризисни ограничения, само че дали щяло да бъде по този начин - не се знае. Логично е като не знаем, да питаме защо ще се харчат тези половин милиард лв., съобщи той.
 Правителството обезпечи заплащанията за
Правителството обезпечи заплащанията за " Хемус ", а Министерство на регионалното развитие връща едни други милиони

490 779 500 лв. би трябвало да бъдат възобновени от Министерство на регионалното развитие в централния бюджет обаче

Припомняме, през вчерашния ден в размер на 81 157 840 лв. на Министерство на регионалното развитие за строителството на Автомагистрала " Хемус " до края на 2021 година

Това се случи, откакто от поради блокирани от принципала банкови сметки и това може да докара до краткотрайно прекъсване на построяването на автомагистралата.

Те обясниха, че след принципалът на сдружението - на 25 юни с писмо до комерсиалните банки Комитова ги моли да не позволяват разплащания над избрания от нея предел от 10 000 лева

От сдружението обаче са безапелационни, че сумата е извънредно незадоволителна за естественото му действие. Те акцентират, че с тези дейности се блокира активността по построяването на Автомагистрала " Хемус " и поддръжката на автомагистралите в страната.

" Автомагистрали " стопират градежа на Автомагистрала " Хемус " поради блокирани банкови сметки?

Дружеството е изправено пред финансов колапс
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР