Строително- ремонтни дейности в комбинация с винил със снимка на

...
Строително- ремонтни дейности в комбинация с винил със снимка на
Коментари Харесай

Разрушената фасада на бившата пицария “Верди“ и стар винил на нова кооперация стреснаха жители на Тракия

Строително- ремонтни действия в композиция с винил със фотография на нова кооперация провокираха бурна реакция измежду жителите на регион " Тракия ". От няколко дни фасадата на постройката, в която се обитаваше пицерия " Верди ", се унищожава. Обектът, който се намира на оживено кръстовище на бул. " Освобождение " е ограден с матални пана, а на една от стойките е сложена визуализация на съвременна 9-етажна кооперация. 
Прочетете още


Тъй като на обекта липсва осведомителна табела, огромна част от живеещите в региона считат, че там стартира строителство на жилищна постройка. " Това е на метри от блока ни. В квартала към този момент няма въздух за дишане. Изобщо не разясняваме паркирането. Тракия от най- положителния квартал за живеене, се трансформира в някакво пренаселено място " написа до TrafficNews пловдивчанка. 

Репортерска инспекция в Община Пловдив и регион " Централен " откри, че опасенията на хората са неоснователни, защото там няма да се строи жилищна постройка. " В момента там се прави ремонт на постройката, защото там ще има нов търговски обект. Той ще е в параметрите на страта постройка " посочи зам. кметът на регион " Тракия " Вселина Стоянова. 

Засега в кметството няма импортирани документи за предмета на активност, само че съгласно хора от прилежащи обекти там ще има аптека и различен търговски обект. 

Реакциите на хората от квартала обаче са показателни. Те се отнасят /не бе основание/ с съмнение към всеки новостроящ се обект в града, поради грандоманските планове, осъществени в Пловдив през последните 5 години. 





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР