Строителният предприемач Динко Динев най-накрая ожени втория си син, писа

...
Строителният предприемач Динко Динев най-накрая ожени втория си син, писа
Коментари Харесай

Динко Динев най-накрая ожени втория си син

Строителният бизнесмен Динко Динев най-сетне ожени втория си наследник, писа Галерия.

Георги Динев сподели да на приятелката си Калина. Грандиозното празненство се състоя на „ Марина Диневи “, а на него участваха повече от 200 души, писа „ Галерия “. Белите рози били главен акцент в украсата на тържеството. В края на купона Георги и Калина разрязали грамадна 7-етажна торта,  която се извисявала над главите им.

Сватбата трябваше да се състои още предходната година, като  бе планувана за края на август, само че тогава тържеството бе анулирано поради ограниченията против ковид. Освен това и бащата на младоженеца Динко Динев и петата му жена  - финалистката в състезанието Мис България 2013 Даниела Динева дадоха позитивен резултат за ковид и  бяха карантинирани.

Георги и Калина подписаха скрито цивилен брак  предходната есен, а 12 месеца по-късно събраха близки и  далечни другари да отпразнуват мотива.

Вторият наследник на Динко Динев и избраницата му са дружно от две години и половина. Младоженецът е чужд в светските среди, тъй като заобикаля публичността за разлика от огромния си брат Димитър, който има дете от фолк певицата Емануела. Новата снаха на Диневи Калина пък преди време се опитва като актриса. Преди да замае главата на милионерския правоприемник Георги, Калина се снима в сериала „ София денонощно “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР