Строителният контрол е започнал процедура по спирането на строителството на

...
Строителният контрол е започнал процедура по спирането на строителството на
Коментари Харесай

Спират строителството на хотела фантом в Синеморец

Строителният надзор е почнал процедура по прекъсването на строителството на СПА хотел призрак, чието доизграждане бе почнало на първа линия над плаж " Бутамята " в Синеморец. Това разгласи служебният министър на околната среда Асен Личев , базирайки се на информация от шефа на ДНСК арх. Влади Калинов .

Преди седмица протестиращи настояха за неотложно прекъсване на градежите в Синеморец и по крайбрежието на парк " Странджа ".
 Сигнал: РИОСВ-Бургас разрешила строителство върху земеделска земя, в интерес на частни ползи (ВИДЕО) Сигнал: РИОСВ-Бургас разрешила строителство върху земеделска земя, в интерес на частни ползи (ВИДЕО)
" РИОСВ-Бургас е съгласувала строителство в няколко парцела в местността “Поляните ”- с. #Синеморец, попадащи в предпазена тери...

До момента са събрани над 11 000 подписа за мораториум върху градежите по Черноморието, които са предадени на служебния екоминистър.

По време на брифинга си през днешния ден министърът показа още, че е посетил сектор Димово, където се кръстосва с трасето на " Турски поток ".

" С регионалния шеф минахме по трасето на " Турски поток " по територията на Видин и търсихме къде е отклонението за Северозападна България. Честна дума - не намерихме даже и кранче, което би захранило и газова лампа. Това го ревизирах на място ", акцентира министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР