Строителна пирамида във Варна глътна над половин милион лева преди

...
Строителна пирамида във Варна глътна над половин милион лева преди
Коментари Харесай

Бизнес дама завъртя акъла на десетки със строителна пирамида

Строителна пирамида във Варна глътна над половин милион лв. преди 10 години, а ужилените новодомци още се надяват, че в европейска страна с ред и правда, би трябвало да си ги върнат. Да, само че дамата фараон е оповестена два пъти за общодържавно търсене, заради което стопират наказателното произвеждане против нея. А по време на цялата сага се оказва, че е болна от параноидна шизофрения, с цел да не я стигне ръката на закона, считат пострадалите, написа trud.bg.

12 са ужилените с разнообразни суми, сключили контракти с Ивелина Петрова Леонидова да им построи жилища в две жк кооперации във Варна – на улица „ Добротица “ 8 и „ Ендрю Карнеги “ 2. Едната постройка е вдигната единствено до третия етаж, а другата не е стартирана. С най-вече пари – 91 433 лв., олекнал 85-годишният в този момент Тодор Тодоров, който ги икономисал с дълготраен труд като основен монтьор на плаващ кран и док в Кораборемонтния цех и от продажбата на унаследен парцел. Изкушен от обявите в локален вестник на двете компании на Леонидова – „ Леонарх Билдинг “ и „ Белла Вива “, той сключил през юни 2008 година контракт с една от тях, с цел да стане притежател на апартамент от 65 квадратни метра на 4-ти етаж на кооперацията на улица „ Добротица “ 8.

При експлицитното изискване да брои парите кеш – един път 36 527 евро и по-късно още 20 000 лв., подписали договора, съгласно който кооперацията трябвало да бъде приключена в период от година и половина. Месец откакто прибрала парите, Леонидова замразила градежа с излята плоча на трети етаж, който си стои недокоснат и до момента.

Подробности четете ТУК
тагове пирамида ужилване строителство ивелина леонидова бизнес дама
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР