Строителна ограда започнаха да изграждат около Паметника на съветската армия

...
Строителна ограда започнаха да изграждат около Паметника на съветската армия
Коментари Харесай

Строителна ограда вече пази МОЧА

Строителна ограда започнаха да построяват към Паметника на руската войска - прочут измежду софиянци като МОЧА - Мемориал на окупационната алена войска.

След като цяла нощ пазителите на паметника от " Левицата " подсилени от последователи и на " Възраждане " и на Българска социалистическа партия, които поддържаха акцията, чакаха агитка на футболния тим " Левски " още веднъж да ги нападне и останаха задоволени от това, че полицията ги пази засилено, тази заран бяха сюрпризирани от елементарни служащи, които започнаха да слагат обичайна ограда.

Полицията се готви да извърши заповедта на държавното управление на Политическа партия, Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи да загради паметника и да махне палатковия лагер преди разрушаването. Идвайте!, зове Мая Манолова своите последователи в обществените мрежи.

Лидерът на Възраждане Костадинов също насочва апели за национална поддръжка. Явно той сега към този момент не е на място, откакто през вчерашния ден вечерта беше на палатковия лагер и разгласява фотография като доказателство дружно със своите депутати. И съгласно Костадинов през вчерашния ден е имало опит да има конфликти, само че той е бил провален. Сега, съгласно него идва ред и на поръчителите на провокацията ".

" Нека който може да отиде там и да бъде дружно с хората от Възраждане, които дежурят там от седмици към този момент! Фашистите би трябвало да бъдат спрени! Фашизмът няма да мине през България за повторно! "

На видеата оповестени в профила на Мая Манолова се виждат към 10-тина поддръжници на самодейността за опазване на МОЧА. Плътен кордон служители на реда обезпечава слагането на самата ограда, като на този стадий не е ясно от коя страна ще остане Мая Манолова.
 Полицейското наличие край МОЧА остава засилено
Полицейското наличие край МОЧА остава засилено

Срещата сред " Левски " и " Айнтрахт " мина без съществени произшествия

Мая Манолова във видео декларира своето отвращение от това, че органите на реда не са им показали никакъв документ за законността на оградата и на това, което правят. Органите, които са на място, им посочили единствено писмо от регионалния шеф.

Манолова е възмутена и от това, че тъкмо Трайчо Трайков, за който била гласувала на предходните избори, води такива дейности. Той е презрян, повтори няколко пъти Манолова, припомняйки, че районният кмет не е имал нищо срещу митингите на Орлов мост 2020 година

Стана ясно, че " Левицата " има и съгласувателно писмо за нови 14 дни за митинг с палатки, тенти, маси и столове на МОЧА. Къде обаче ще бъдат ситуирани те - това към момента не се знае.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР