Строителна ограда ще бъде поставена около паметника на съветската армия,

...
Строителна ограда ще бъде поставена около паметника на съветската армия,
Коментари Харесай

Трайчо Трайков поиска ограда около МОЧА

Строителна ограда ще бъде сложена към паметника на руската войска, а рисковите детайли от него ще бъдат демонтирани. Това заяви кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков във фейсбук.
 
Вчера специалисти от регион " Средец " изготвиха следващ констативен протокол за положението на така наречен " Монумент монумент на руската войска ". Вече е изпратено на регионалния шеф с наставление за незабавни ограничения за ограничение на достъпа на жители наоколо до оборудването, посредством слагане на строителна ограда и разглобяване на рисковите детайли, написа Трайков.
 
Имам уверението на госпожа Тодева (Вяра Тодева, която е регионален шеф на София, бел. ред.), че поверената ѝ администрация ще реагира съответно, за разлика от всички предходни случаи, когато сходни наставления, актове и заповеди са пренебрегнати или обжалвани по правосъден ред и не са изпълнявани, даже когато съдът е потвърждавал основателността им, изяснява още районният кмет.
 
Той е изискал с писмо до дирекция " Сигурност " на Столична община да " подхващат ограничения за съблюдаване на изискванията в издаденото от тях съгласувателно писмо за осъществяване на акцията пред оборудването, които категорично не разрешават слагането на преместваеми обекти като шатри, палатки и други сходни ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР