Строителите Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които застреляха треньора по

...
Строителите Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които застреляха треньора по
Коментари Харесай

Ужасяващо разкритие: Гей афера стои зад клането в Негован

Строителите Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които гръмнаха треньора по битка Йордан Атанасов и втората му брачна половинка Мариана, а по-късно разфасоваха труповете им и ги натъпкаха в бидони, които захвърлиха във водоем край Негован, са поддържали интимна връзка между тях.
За странната мъжка дружба сред убийците Шляпашки и Нанчев загатна още преди седмица началникът на "Криминална полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Ангел Бандъков, който е в основата на разплитането на бруталната двойна екзекуция на възрастните хора. След задържането на строителите комисар Бандъков разяснява, че убийците Пламен и Георги, които имат фамилии, са прекарвали по 18 часа в денонощието дружно. Ченгетата, които са ги следили и подслушвали телефоните им, останали озадачени от обстоятелството, че строителите постоянно се усамотявали в едно от жилищата, които употребили.
"Забавляваха се между тях, ядяха по 10 кебапчета на човек, смееха се. Даже в един миг си помислих, че има по-силна връзка от партньорството им да работят. Много са близки, непрекъснато са дружно. Не съм им бил в спалнята, само че всеки може самичък да си направи изводите ", загатна за гей връзката, която са поддържали двамата задържани убийци топкриминалистът Пламен Бандъков.
Според версията на ченгетата точно около гей дружбата си двамата строителни служащи решили да очистят възрастния треньор по битка Йордан Атанасов, който изпитвал благосклонности към тях. Според проверяваните версии е и тази, че 75-годишният експерт по битка типичен жанр заречен на двамата убийци да им трансферира един от жилищата, с които разполага. Когато не спазил обещанието си, бил премахнат, а с него и 70-годишната Мариана, която му е втора брачна половинка. Треньорът по битка бил по-близък с 39-годишния Георги Нанчев, с който се познавал от 15 години. Георги явно е бил уверен от гей колегата си - 44-годишния Пламен, да унищожават треньора по битка, с цел да се докопат до парите му от продажбата на апартамент в столичния квартал "Иван Вазов ". В криминалистиката е известно от дълго време, че убийствата от пристрастеност са най-жестоки, изключително в случай че сътрудниците са от един пол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР