Строител-измамник измами клиенти за десетки хиляди паунда, без да свърши

...
Строител-измамник измами клиенти за десетки хиляди паунда, без да свърши
Коментари Харесай

Строител-измамник измами клиенти за 100 000 британски лири - и след това се престори, че има рак

Строител-измамник измами клиенти за десетки хиляди паунда, без да свърши никаква работа, и по-късно излъга, че има рак, с цел да избегне завършването на работата, съдът изслуша.

54-годишният Шон Стануей ръководи лична компания за строителство и поддръжка от 2001 година до оповестяването му в неплатежоспособност през август 2020 година Сега той е наказан на три години затвор в Стоук он Трент Crown Court.

Една от жертвите му беше здравна сестра, която му заплати £37 500 за разширението на дома, което трябваше да стартира през януари 2020 година Прокурорът Колет Рентън сподели: „ През януари 2020 година той й сподели, че няма Но през март той й сподели, че е диагностициран с рак на тестисите и би трябвало да бъде опериран.

„ Тя се съгласи, че може да се върне след шест седмици. Това не беше правилно. През май 2020 година строителни инспектори оповестиха за проблеми с работата му. Жертвата беше толкоз загрижена от неналичието на прогрес до юли 2020 година, че му даде четири седмици. Тя вярваше тя беше £22 112 от джо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР