Строги мерки за карантина и социална изолация в Индия, след

...
Строги мерки за карантина и социална изолация в Индия, след
Коментари Харесай

Нови брутални кадри от Индия с наказания за нарушителите на мерките срещу COVID-19 ВИДЕО

Строги ограничения за карантина и обществена изолираност в Индия, откакто през вчерашния ден страната постави под тотална обсада популацията си от 1 милиард и 300 милиона души.

Както към този момент осведоми БЛИЦ, служители на реда с пръчки бяха изпратени по улиците на Индия, с цел да дисциплинират и приберат по домовете им хората, които нарушават прецизните правила, оповестени от премиера Моди в опит да бъде спряно разпространяването на ковид.

Нарушаваш карантината - постановат те с сопа, ето къде ВИДЕО

“Искам да останете там, където сте в страната. В подтекста на обстановката, блокадата се постанова за 21 дни, което значи, че идващите 21 дни са решаващи за нас”, сподели Моди.

Полицията в цялата страна стартира да барикадира пътища и да стопира транспортните средства, с цел да ограничи придвижването на хората, като се изключи тези, които обезпечават витално нужни услуги на жителите.

„ Всички магазини, търговски комплекси, заводи, работилници, офиси, пазари, храмове ще бъдат затворени, а междуградските рейсове и метрото ще бъдат спрени. Строителните действия също ще бъдат прекъснати за този интервал “, добави Моди.

Полицията в Мумбай разчита и на физически извършения, които нарушителите на прецизната карантина са принудени да вършат непосредствено там, където бъдат хванати - даже и на улицата.

Лицеви опори, коремни преси и клекове са единствено дребна част от наказванията, които хората, разрешили си да излязат без причина, би трябвало да създадат под зоркия взор на чиновниците на реда. Някои се пробвали да се измъкнат, като обяснили, че са излезли с цел да купят храна, само че това не трогва полицията.

„ В момента има към 600 случая, които са доказани от индийското държавно управление. Има 10 смъртни случая. А минути откакто министър председателят разгласи блокадата, хората се втурнаха под паника да се запасяват “, съобщи журналистката Ведика Суд.

Вчера, 1 милиард и 300 милиона жители на Индия бяха сложени под цялостна обсада, откакто се оказа, че вирусът се е популяризирал, с изключение на в Делхи и Мумбай, и в доста дребни градчета на втората по население страна в света.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР