Строежът на вилата ми е осъществен във време, в което

...
Строежът на вилата ми е осъществен във време, в което
Коментари Харесай

Жаблянов за имотната проверка срещу него: Вилата ми е строена, когато не съм бил депутат

Строежът на вилата ми е сбъднат във време, в което не съм бил народен представител и не съм заемал обществена служба. Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и член на Изпълнителното бюро на партията Валери Жаблянов, осведоми „ Фокус “.

Той посочи, че вилата му е издигната от него и от фамилията му. „ Началото на градежа е през октомври 2011 година след издадено строително позволение. Строежът се реализира върху фамилен имот с размер 800 кв. метра, добит през 2002 година “, изясни Жаблянов.
Разследват жилищата на още един министър и народен представител от Българска социалистическа партия (ОБЗОР) Проверката се отнася за жилище на министъра на туризма Николина Ангелкова и за вила на народния представител от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов
В понеделник Върховната касационна прокуратура разпореди на КПКОНПИ да стартира имотна инспекция против депутата от Българска социалистическа партия.

„ 2013 година е годината, в която през май съм определен за народен представител в 42-ото Народно събрание. Тогава депозирам имотна декларация, а вилата е в развой на градеж и няма по какъв начин да бъде заявена “, съобщи депутатът и добави, че след привършване на градежа, парцелът е разгласен в годишната му декларация в 2014 година
Валери Жаблянов: Левицата не се опасява от ГЕРБ Той посъветва ГЕРБ да се прустрои като партия, в случай че желае да продължи да бъде потребна на България
Той добави, че след издаване на всички актове по строителството и след окомплектоване документите, те са импортирани в Държавната организация по кадастъра и посочи, че цялата документи може да бъде тествана.

„ Както стана ясно градежът е сбъднат във време, в което не съм бил депутат и не съм заемал обществена служба. Факт, който се манипулира във всички оповестени материали и репортажи “, разгласи Валери Жаблянов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР