Строежът на компактната и елегантна жилищна сграда в близост до

...
Строежът на компактната и елегантна жилищна сграда в близост до
Коментари Харесай

Един от най-модерните комплекси в Пловдив вече с Акт 14

Строежът на компактната и елегантна жилищна постройка наоколо до хотел " Санкт Петербург “ напредва с бързи темпове и към този момент има АКТ 14. Съвсем скоро ще се открои и модернистичната й фасада, която с изключение на с хубав външен тип се отличава и със специфични механически характерности за атмосферен продан. Премиум качеството на градеж е заложено във всеки подробност и осъществяване, а жилищната концепцията е насочена към висок стандарт и оптимален комфорт.

Сградата е проектирана по отношение на спецификите на Пловдив и неговия климат, по тази причина част от жилищата се оферират с просторни панорамни тераси.

Търговските пространства, ситуирани на кота нула, са планувани да дават набор от качествени услуги и развлечения за живущите в постройката и региона.

Местоположението на SP Residence е идващото преимущество в избора на търсещите качествено жилище в чудесно развъртян, централен регион на града. Сградата се намира в един от най-комуникативните региони на квартал " Кършияка “ с бърз и елементарен достъп от и до бул. “България “ и ул. “Победа “.

Търговската политика на SP Residence обезпечава гъвкави условия за закупуване на жилище, както благодарение на преференциални месечни отстъпки от цената на жилищата, по този начин и със специфични преференции за банково кредитиране, и самостоятелно отношение към всеки клиент.

За повече информация:

0886 01 01 01 и 0888 033 044
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР