Стрийминг платформата HBO Max, която обединява собственото производство на съдържание

...
Стрийминг платформата HBO Max, която обединява собственото производство на съдържание
Коментари Харесай

HBO Мах вече е в България

Стрийминг платформата HBO Max, която сплотява личното произвеждане на наличие на HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals и доста други лицензионни заглавия, към този момент е налична в България. HBO Max замества напълно HBO GO, която не действа от през днешния ден. Новата платформа е налична за пряк абонамент от клиенти, както и посредством определени мобилни оператори и сътрудници за разпространяване на телевизия. Кристина Сулебакк, общоприет управител, HBO Max EMEA, показа „ Много сме удовлетворени, че HBO Max към този момент е налична в България и дава най-хубавото развлечение, филми, европейски продукции и стратегии за деца от марките на WarnerMedia на едно място.

Както и че можем да предложим на българските почитатели на нашите страхотни истории невероятна отстъпка от 33% от постоянната месечна такса за пряк абонамент.” Както и добавя, че „ за нашия европейски бизнес в Централна и Източна Европа всичко стартира през далечната 1991 година с първите ни телевизионни канали и ние сме удовлетворени, че през днешния ден, повече от 30 години по-късно, предлагаме на почитателите в района един изцяло нов метод за достъп до обичаното им наличие.” Всички клиенти на HBO GO до този миг ще бъдат автоматизирано трансферирани към новата платформа, като компанията прави жест към всички лоялни клиенти с пряк абонамент, като те ще заплащат понижена промоционална цена от единствено 3.30 евро на месец, или по-малко от тази за HBO GO, която беше 3.99 евро на месец. Промоцията ще спести на клиентите повече от 30% (или тъкмо 33%) от новия общоприет месечен абонамент, който се вкарва за HBO Max и е на стройност 4.99 евро на месец.

Важно е да се означи, че отстъпката важи единствено за директни клиенти и при непрестанно прилагане на абонамента, в случай че се направи пауза, в действие при подновяването влиза единичната месечна цена. Новите клиенти, искащи да употребяват пряк абонамент, които се записват преди 31 март, също ще могат да възползват от тази отстъпка за целия период на прилагане без спиране на услугата. За тези, които се записват след 31 март, или тези, които по някаква причина решат да пресечен използването на специфичната оферта, общоприетият месечен абонамент ще бъде 4.99 евро на месец. На по-късен стадий ще бъде въведена алтернатива за годишен абонамент, предлагаща изключителна оферта за 12-месечен достъп на цената на 8 месеца. Този годишен абонамент ще е на стойност 39.90 евро. Желаещите да се абонират непосредствено за услугата могат да създадат регистрацията си за нея на. Клиентите, ползващи досега услугата през оператор също ще бъдат трансферирани автоматизирано и ще могат да употребяват HBO Max, по отношение на настоящия си проект. Новата платформа HBO Max предлага по нещо за всеки усет и предпочитание за наличие. Там са добре познатите и приети истински сериали на HBO като Наследници и Игра на тронове, както и премиерни, като Възходът на династията „ Лейкърс “. Под новия бранд Max Originals гледаме за първи път у нас също и Станция единайсет, Сексуалният живот на колежанките, Хитринки, Момичето преди, Създадени за обич, Запленени, Суперинтелект и несъмнено към този момент потвърдилите се Просто ей така… и Еуфория.

От вселената на супергероите на DC идват доста заглавия – нови като Миротвореца и обичани като Лигата на справедливостта на Зак Снайдър, както и Наоми от CW. Сред филмите на Warner Bros. са Дюн, Пътят към изкуплението, Отряд самоубийци, Матрицата: Възкресения и Методът Уилямс. Новата платформа на HBO Max е дом на приветствани филми като Кими със Зоуи Кравиц, Космически забивки: Нови митове, драмата с Джена Ортега и Шарлийн Уудли Болезнени последствия, Без внезапни придвижвания на Стивън Содубърг с Брендън Фрейзър, Бенисио дел Торо, Джон Хам, Кийрън Кълкин и несъмнено, Светци на мафията. В наличието влизат и куп обичани и емблематични сериали като Древните, Средностатистическо семейство и Двама мъже и половина, както и приветствани от рецензията заглавия като 2001: Космическа авантюра (1968 г.) и Портокал с часовников механизъм (1971 г.). Достъпни от първия ден в новата платформа са още сериалите Смолвил, Кунг Фу и Свръхестествено. Европейските истински продукции също към този момент са под марката Max Originals и измежду първите, които ще можем да гледаме този месец в платформата са Всичко друго, Камикадзе, Похот (18 март), Рукс, Животът и всичко останало и основания на същинска криминалнаистория - Случаят Уаникоф. За първи път у нас в платформата на WarnerMedia ще можем да гледаме реалити формати като Селена и Главният готвач, Островът на измамниците, Следващият популярен интериорен дизайнер, Кухня без боклуци, Царството на тортите и още доста други.

Цялото наличие на HBO Max ще бъде с български надписи, а дублаж е разполагаем за детското наличие и селектирани фамилни заглавия. Заради прехвърлянето на наличието някои заглавия няма да са налични за старта на платформата, само че ще бъдат върнати или добавени последователно в седмиците след него. „ За по-малко от 24 месеца изградихме разгръщащ се стрийминг бизнес, който участва в 61 територии, а проектите ни за идващите са в развиване. Растежът и прибавянето на нови пазари ще продължи да бъде значима част от нашата история за световно наличие и отсега нататък “, сподели Йоханес Лархер, началник на HBO Max International. „ Особено съм горделив, че нашето наличие в Централна и Източна Европа е в допълнение подсилено с днешното стартиране на HBO Max и че удостоверяваме уговорката си за отдаденост към почитателите, сътрудниците и чиновниците в целия район в тези предизвикателни времена.” 15-те страни, в които HBO Max започва са: Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Молдова, Черна гора, Нидерландия, Северна Македония, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. HBO Max към този момент е онлайн в 61 територии в Европа, Съединените щати, Латинска Америка и Карибите. Глобалната агресия на стрийминг платформата продължава по-късно тази година с към този момент плануван старт за Турция, Гърция, Исландия, Естония, Латвия и Литва. В ход са и проекти за по-нататъшно разширение в Югоизточна Азия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР