Стрийминг гигантът Нетфликс (Netflix) се е споразумял да плати над

...
Стрийминг гигантът Нетфликс (Netflix) се е споразумял да плати над
Коментари Харесай

Netflix плаща 60 милиона долара на италианските данъчни

Стрийминг колосът " Нетфликс " (Netflix) се е споразумял да заплати над 55,8 милиона евро (59 милиона долара), с цел да уреди данъчен спор с италианските управляващи, заяви през днешния ден прокуратурата в Милано, представена от AP.

Плащането покрива налози, неустойки и лихви от октомври 2015 година до 2019 година. Компанията е основала и италианско юридическо лице тази година, което ще дефинира дължимите налози в страната на основата на абонаментите от италиански жители, осведоми прокуратурата.

Миланската прокуратура посочи, че следствието е било предизвикано от физическото наличие в Италия на софтуерна инфраструктура, включваща 350 сървъра, чието предопределение е да генерират доходи. " Нетфликс " приветства постигнатото съглашение, което поставя завършек на проблема, обхващащ данъчните години до 2015 до 2019-а. Сътрудничихме си с управляващите по време на това следствие и, както постоянно сме заявявали, действаме в сходство с италианските и интернационалните данъчни закони, се показва в официално съобщение на " Нетфликс " Американската стрийминг компания отвори по-рано този месец офис в Рим със 70 чиновници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР