Стриктни проверки по КПП-ата в областните градове - това са

...
Стриктни проверки по КПП-ата в областните градове - това са
Коментари Харесай

Без компромиси: Стриктни проверки на пътуващите около великденските празници

Стриктни инспекции по КПП-ата в регионалните градове - това са част от ограниченията на Министерство на вътрешните работи в дните към празниците.

От началото на изключителното състояние са формирани над 2700 акта, заяви в студиото на “Тази сутрин” основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.
Ивайло Иванов: Засега не е нужна намесата на армията Ще желаяме това при положение, че има доста инфектирани с COVID-19 служители на реда и няма задоволително запас, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи
Компромиси при пътувания за празниците няма да се вършат, предизвестиха от Министерство на вътрешните работи.

„ Надяваме се КПП-ата да свършат своята работа и това че са празници – никога чиновниците на министерствата няма да бъдат по-лежерни и снизходителни в отношението си. Напротив, те ще бъдат инструктирани да наблюдават основанието за пътуването да е съществено, другояче хората ще бъдат връщани “, съобщи Ивайло Иванов.

Проверките за съблюдаване на отдалеченост и носене на маски не престават.
Трафик по време на пандемия: От Перник до София за два часа през контролно-пропусквателен пункт За 25 минути се изминава към 1 км от трасето
„ Не би трябвало Министерство на вътрешните работи да е единственото нещо, което ще ги накара да останат у дома, глобите, които постанова Министерство на вътрешните работи, би трябвало да са последното нещо. Нека да не стигаме до санкции, а всички да имаме самоконтрол и дисциплинираност. Да останем у дома, с цел да не се постанова служителите на реда да употребяват тези свои пълномощия “, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Полицията ще следи за скупчване на хора към храмовете в идните празнични дни. Армията може да се включи единствено в случай че има доста инфектирани служители на реда. Засега обаче намесата на военните не е нужна, безапелационни са от Министерство на вътрешните работи.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 676 1 31 71 Света 1 858 789 6 532 114 698 429 019 Заразени* Нови Починали България 676 1 31 Света 1 858 789 6 532 114 698
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР