Стресът, страхът или уплахата , но също и многото кафе

...
Стресът, страхът или уплахата , но също и многото кафе
Коментари Харесай

Стресът и уплахата трябва да се атакуват навреме, за да няма последствия

Стресът, страхът или уплахата, само че също и многото кафе или никотин могат да накарат пулса да се форсира над естествената стойност. Когато пулсът при покой надвишава 100 удара в минута, приказваме за тахикардия. В изключителни случаи честотата може да се увеличи над 160 или даже 200 удара в минута.

Ако персоналният ви доктор е изключил разнообразни болестни причинители за ускорената сърдечна активност, можете да си отдъхнете. Ускоряването на пулса е единствено симптом на вегитативната нервна система, която не може да се повлия умишлено.

Какво да създадем?

Запазете успокоение. Паниката единствено може да утежни положението. Избягвайте никотин, алкохол, кафе и питиета с тонизиращ резултат. Откажете се от огромните порции и обилни ястия. Старайте се да намерите верния работен темп за вас.

Вземете ограничения за понижаване на напрежението на работното място. Изпийте чаша студена вода с успокояваща хранителна добавка от Глог+MG+Витамин Е.

Тъй като постоянно сърцетуптенето може да е предизвикано от дефицит на минерала магнезий е добре да употребявате комбинирана хранителна добавка съдържаща глог, магнезий и витамин Е. Глогът работи удобно върху активността на сърдечно – съдовата система и нервната система. Ако пулсът ви се учестява повече от един път на ден или 1-2 пъти седмично би трябвало да се консултирате с доктор.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР