Стресът, който преживях, е отвратителен. Сутринта отидох на работа, без

...
Стресът, който преживях, е отвратителен. Сутринта отидох на работа, без
Коментари Харесай

Заключената в камера готвачка: Ледът полепваше по гърба ми, не вярвах, че ще оживея

" Стресът, който претърпях, е непоносим. Сутринта отидох на работа, без да знам, че вечерта може да не се прибера. Когато ме затвориха в камерата изпаднах в необикновен потрес, помислих, че няма да изляза жива. Усещах по какъв начин ледът стартира да полепва по гърба ми, тъй като като влязох в камерата фланелката ми беше мокра. Беше нещо ужасно - студено, мрачно и тясно. Започнах да бутам, отвориха ми след към минута ".

Това описа пред " 24 часа " 51-годишната Веселка Тодорова, която се оплака в полицията и пред медии, че нейна колежка от магазин за хранителни артикули, към който има и топла витрина, преднамерено я заключила в хладилна камера.

Днес Тодорова е дала още веднъж показания в полицията в Слънчев бряг. Привикани са били и две към този момент някогашни колежки на Веселка - въпросната Боряна, за която потърпевшата твърди, че била основател на случилото се и още една жена от магазина.

" Опитват да ме изкарат луда, тъй като на няколко пъти им направих забележки за мръсотията в кухнята. А нали аз нося отговорност като готвач, в случай че стане нещо? Майка ми е била 40 година основен готвач и аз доста добре знам, че не може да се вършат такива безобразия ", споделя Тодорова. Тя работи в различен обект на същата компания в Несебър. местят я в Слънчев бряг за седмица, с цел да замести болна колежка. След случилото се обаче от работодателят я помолил да напусне, твърди готвачката.

От компанията, притежател на магазина обявиха, че чакат полицията да си свърши работата, само че си вършат и вътрешна инспекция. Според притежателите Тодорова напуснала по лично предпочитание. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР