Стрелците трябва да посветят този ден на дребния бизнес. Вижте

...
Стрелците трябва да посветят този ден на дребния бизнес. Вижте
Коментари Харесай

Стрелците трябва да посветят този ден на дребния бизнес

Стрелците би трябвало да посветят този ден на дребния бизнес. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Знакът Ви е прочут със своя магнетизъм. Когато влезете в някоя стая, би било доста необичайно, в случай че излезете без няколко телефонни номера. Как става това? Просто по този начин сте устроени – чисто земна страст.

В този миг способността Ви да притегляте хората единствено се ускорява, само че се постарайте да устоите пред изкушението да я изпитате. Бъдете милостиви.
Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачта ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали…
Близнаци
Денят няма да е изключително сполучлив за Близнаците, защото слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е елементарно да убедите хората, че сте способни на доста неща, тъй като пропуските Ви помнят всички, а достиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си евентуално ще намерите човек, който е имал пръст в публикуваната за Вас клеверническа информация. Денят е удобен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна визия за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко евентуални.
Рак
Днес за Вашия човек ще възникне много комплицирана обстановка, и Вие ще бъдете единствения човек в света, който ще може да облекчи тъгите на съвестта му и всичко друго, което ще му пречи да живее умерено. Постарайте се да бъдете оптимално деликатни и търпеливи. Той в действителност го заслужава!
Лъв
Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате стара, зряла и мощна персона, даже в случай че нормалната Ви визия за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката Ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.
Дева
С концепциите вършиме това, което вършат феновете на бодибилдинг със своето тяло. Взимате концепцията, дослагвате и нужното количество „ хранителни субстанции ”, упражнявате я, разработвате я, и в последна сметка получавате подобен резултат, който може да издържи конкуренция дори на интернационално равнище! Възможно е в миналото Ваша концепция да може да се осъществя в политическата сфера. Може да изкарвате много пари и със своята организираност и със славата си на целенасочен човек, с дисциплина, а също и с гения си, да превръщате не неприятните хрумвания във превъзходни.
Везни
Склонни сте, да товарите върху плещите си тежест, по- огромна от тази, която би трябвало. Когато най-после насъпи мечтаната отмора, помислете добре, дали си заслужава, да продължавате в същия дух?
Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.
Стрелец
Стрелците би трябвало да посветят този ден на дребния бизнес, който не изисква никакви особени привички, дълбоки познания или безгранична фикция. Днес ще Ви е по-лесно да изпълнявате поръчки, в сравнение с да раздавате разпоредби. Ако сте началник, би трябвало да предоставите на подчинените си малко повече от нормалната независимост на деяние. Отношенията с околните също ще се окажат много напрегнати, само че в последна сметка ще положите усилия(и не постоянно напразни), с цел да измененията обстановката.
Козирог
Днес на Вашия обичан човек няма да се прииска доста съществено да се замисли за аргументите на Вашето въодушевление, без значение дали то е положително или неприятно. Подгответе се, че ще Ви схване такива, каквито сте и няма да се старае да промени у Вас каквото и да било, даже и да Ви се прииска противоположното.
Водолей
Ако споделяте всички свои персонални секрети с близки другари, е правилен метод да се сближите, само че също по този начин е и правилен метод да ги извършите притежание на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши секрети. Невинните мнения може да прераснат в опасен диалог с член на Вашето семейство. Не жалете времето, в което би трябвало да останете на саме със себе си, и се успокойте.
Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР