Стрелците, родени на 17 декември, са проницателни, силни и упорити.

...
Стрелците, родени на 17 декември, са проницателни, силни и упорити.
Коментари Харесай

Родените днес, 17 декември

Стрелците, родени на 17 декември, са проницателни, мощни и упорити. Те са насочени към триумфа, живеят в сегашното, само че постоянно работят непринудено. Имат доста гении, с помощта на които елементарно реализират това, което желаят. Това прави някои от тях горди и арогантни хора. Ако обаче изберат пътя на лъжата и омразата, също толкоз елементарно губят всички добити богатства.

Това са прагматични и рационални персони, ценят комфорта и материалното благоденствие и се стремят към лукса. Те не са склонни да мечтаят или да разсъждават върху възвишени въпроси, изразходват силата си за реализиране на действителни цели.

Това са бунтовници, които обичат справедливостта и ненавиждат възбраните и забележките, отправени към тях. Тяхното непокорство на йерархичните правила пречи на кариерното израстване. Това провокира неодобрение измежду другите. Тези хора споделят истината в очите. Те са безапелационни, не обичат да демонстрират страсти.
Жените
Жените, родени на 17 декември, имат сензитивна природа и оптимистичен взор към света. Често в своята откровеност не помнят тактичността. Тези дами не се опасяват да бъдат първите, които влизат в другарство с мъж и се стремят във всичко да бъдат наедно с него. Те би трябвало да вдъхнат в себе си обич към грацията и елегантността.
Мъжете
Такива мъже вървят към задачите си твърдо и нападателно. Те са почтени и прями. Печелят с любовта си към живота и умеенето да се забавляват. В любовта тези мъже са прочувствени и забавни. Трудно е обаче да ги обвържете със отговорности. Те са свободолюбиви, ценят персоналното пространство.
Любовен живот
Родените на 17 декември са взискателни към евентуалните сътрудници в живота. Най-често те свързват живота с човек със подобен статус, възраст, обществено и материално състояние. Обикновено избраниците им са практични като тях самите. Това постоянно пречи на развиването и на двамата в двойката. Често стават подвластни от своята половинка.

Тези хора в действителност имат вяра в мощните и трайни връзки. Опитват се да намерят любовта на живота си – човек, с който да основат семейство. Те се нуждаят от топлината и поддръжката на половинката си, само че и сами са подготвени да се грижат за околните си. В същото време ценят свободата. За тях е значима известна самостоятелност в една връзка.
Съвети за родените на 17 декември
Разговаряйте с другите. Посещавайте по-често събития с нови лица и се забавлявайте. Разговорите с умни и забавни хора ще обогатят живота ви.

Развийте у себе си естетически качества. Понякога сте захласнати от материални въпроси. Опитайте се да посещавате по-често културни мероприятия. Научете се да оценявате красивите неща и да мечтаете.

Бъдете отворени за нови възгледи. Склонността да останете правилни на желания и хрумвания от време на време пречи на вашето развиване. Научете се да слушате мнението на другите.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР