Стрелец Тъй като представителите на тази зодия са много самоуверени, лесно

...
Стрелец
Тъй като представителите на тази зодия са много самоуверени, лесно
Коментари Харесай

Това са най-високомерните и горделиви зодии

Стрелец

Тъй като представителите на тази зодия са доста самоуверени, елементарно им се удава да убеждават другите в правотата си. Освен това им харесва да се самоизтъкват. Впуснете ли се в спор с някой Стрелец, бързо ще установите, че този знак не е подготвен на никакви взаимни отстъпки. Ако забележи, че губи разногласието, той става нахален и недосегаем, с цел да наложи все пак волята си.

Водолей

Водолеите обичат да задават тона и са много твърдоглави. Обикновено са на изключително мнение, което безусловно държат да наложат. В очите на близките минават за капризни и надменни, даже за арогантни.

Везни

Везните се стремят да завоюват възхищението и признанието на близките и обичат да получават похвали за стайлинга или работата си. За да не се самозабравят и надменността им да прерасне в неучтивост, Везните се нуждаят от положителни другари, които понякога да ги смъкват на земята от облаците, в които плуват.

Телец

Най-арогантният от всички знаци безспорно е Телецът. Телците в никакъв случай не отстъпват от мнението си и по всякакъв начин се стараят да го наложат на близките, без да се преценяват с никого. Ето за какво постоянно наподобяват супер високомерни и арогантни.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР