Стрелецът от Анаполис е искал да убие колкото може повече

...
Стрелецът от Анаполис е искал да убие колкото може повече
Коментари Харесай

AFP: Стрелецът от Анаполис е искал да убие колкото може повече хора

Стрелецът от Анаполис е желал да убие колкото може повече хора поради дългогодишна вендета против редакцията на вестника, написа AFP. 38-годишният стрелец, който извърши смъртоносна офанзива против канцеларията на вестник в Анаполис, e бил барикадирал задната врата, надявайки се да " убие колкото се може повече ", обявиха управляващите в петък, потвърждавайки, че е бил воден от дългогодишна вендета против вестника.


Полицията заяви, че обвиненият, разпознат като жителя на Мериленд Джарод Рамос, е употребявал законно закупена пушка за нападението, в резултат на която петима чиновници на вестник " Кепитъл " бяха убити, а други двама ранени в четвъртък. Съдия подреди Рамос да бъде арестуван без право на гаранция по пет случая на ликвидиране от първа степен, заяви окръжния прокурор Уес Адамс на медиен брифинг.

Адамс сподели, че решението се основава отчасти на доказателства, сочещи " координирана офанзива " против вестника в историческата столица на Мериленд, в това число " барикадирането на задната врата и потреблението на тактически метод при нападението на почтени жертви ". Той " е бил там, с цел да убие толкоз хора, колкото е можел да убие ", сподели началникът на полицията на окръг Ан Аръндел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР