Стрелецът още е в болницаСофийска градска прокуратура повдигна три обвинения

...
Стрелецът още е в болницаСофийска градска прокуратура повдигна три обвинения
Коментари Харесай

3 обвинения за убиеца на жена си и детето

Стрелецът още е в болница


Софийска градска прокуратура повдигна три обвинявания на охранителя Викторио Александров, който простреля жена си и детето им. 26-годишният мъж ще дава отговор за убийството на Дарина (23 г.), за изтезанието на едногодишната си дъщеричка, както и за насила по отношение на таксиметровия водач, който заплаши с револвер, с цел да го вози след кръвопролитието.

Двойното ликвидиране бе осъществено в понеделник. Викторио гръмнал жена си в жилището им в столичния кв. “Надежда ”. После сграбчил детето и избягал. Вечерта простреля щерка си и опита да се самоубие до Долни Богров. Куршумът обаче единствено го одраскал по челото и в този момент е в “Пирогов ” без заплаха за живота. Пред проверяващите Викторио обяснил, че няма никакъв спомен за убийствата. Все още не са ясни аргументите за двойния разстрел. Версиите са, че абсурдът е поради наставнически права, ревнивост или нежелана бременност.

Междувременно вътрешният министър Младен Маринов разгласи, че нямало съображение да се търси наказателна отговорност от таксиметровия водач, че не е прибрал детето на Викторио. Петьо Павлов изясни, че до момента в който возел килъра той му споделил да вземе момиченцето, само че водачът отказал. “Все отново и той е бил под някаква опасност. Трудно може да се реши в какво положение е бил, дали е трябвало да пази личния си живот ”, сподели Маринов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР