Стрелецът, макар и да е спокоен, все пак е огнен

...
Стрелецът, макар и да е спокоен, все пак е огнен
Коментари Харесай

Подарък според зодията: Най-подходящите дарове за зодия Стрелец

Стрелецът, въпреки и да е спокоен, въпреки всичко е огнен знак

Родените в този интервал са радостни, дейни, неуниващи хора. Най-често са креативен персони, мечтатели, пътешественици. Китайците, които измислят зодиакалния кръг и подаряват всеки знак с самостоятелни особености, имат вяра, че Стрелецът е късметлия, фортуна рядко оставя любимците си без внимание.

Според антични митове гранатът е камък на твърдия дух, постигането на невероятни качества. Този, който го има, е любимец на ориста. Гранатът е амулет за Стрелеца, както и всички червени и оранжеви камъни, които носят триумф на този знак.

Стрелците се разделят на три групи съгласно датата на раждане и особеностите в характера.

I група: 23 ноември -2 декември. Това са лекомислени и меки хора, постоянно попадащи в разнообразни проблеми. Пътешествията и новите открития са идеалната буря за тях, където те се усещат най-комфортно. Техните камъни са авантюрин и лазурит.

II група: 3-12 декември. Те са практични, само че в това време не са лишени от креативен заложби. Весели и оптимистични. Успехът ги обича. За тях камъните, които им носят благополучие, са нефрит, оникс и тюркоаз.

III група: 13 – 21 декември. За тези хора комфортът е над всичко и с цел да го получат, са подготвени да търпят неудобства и неуспехи. Но обезателно реализират крайната си цел. На такава мощна натура са нужни гранат и рубин.

КАМЪК ЗА МЪЖА CTPEЛЕЦ

Мъжете Стрелци се разделят на две категории. Едните са мечтатели и романтици.Те като че ли плуват по живота, без изключително да се замислят, и получават от него всичките му прелести. Трябва да извърнат внимание на авантюрина и кварца.

Другите са прекомерно практични, въпреки че също не обичат да си усложняват живота с непотребни въпроси за вечността. Техният камък абсолютно е гранатът.

КАМЪК ЗА ЖЕНАТА СТРЕЛЕЦ

Представителките на слабия пол от този знак нормално знаят какво желаят от живота. Сред тях има както уютни домакини, по този начин и строги началнички. Главното е да открият мястото си в живота. Към тях са благосклонни доста камъни, само че изключително тюркоаз, хризопраз и корал.

АМУЛЕТИ ЗА СТРЕЛЕЦА

Лазурът съгласно преданията е камъкът на положителните и правилни домошари. Той е подобаващ като никой различен за талисман на Стрелците. Александритът пази своя притежател от неволи. Ако го изберете за собствен бранител, той постоянно ще ви помогне в сложна минута.

ОЩЕ ЕДИН ПОГЛЕД ВЪРХУ ЗНАКА

Стрелецът е знак, покровителстван от огнената буря. Но в случай че решите да му извършите безценен подарък, разглеждайте декорации със сини и зелени самоцвети, въпреки че контрастират с гамата на огъня.

Хората, родени под огнени знаци, се отличават с ослепителен и деятелен характер, с активност и емоционалност. А Стрелецът е най-спокойният и разсъдливият измежду огнените представители. Тези хора обичат свободата, имат вяра в искреността и се надяват на правдивост. Те са целеустремени, праволинейни, енергични и самостоятелни. Но обичат и да са център на всеобщото внимание.

Избирайки амулет за Стрелеца, подбирайте камъни, които могат да подчертаят най-хубавите му страни и да му оказват помощ да изглади острите ръбове в характера си.

Такъв е сапфирът. Той оказва помощ да се усеща фалшът, пази от неистини и шикалкавене. Сапфирът насочва напъните на притежателя си към значимите цели и по едно и също време с това съхранява силата му, с цел да докара нещата до дъно.

Подходящ е също и аметистът. Украшение с този самоцвет е мощен предпазен амулет за този знак. При това аметистът пази освен от външни рискове, врагове и недоброжелатели, само че и оказва помощ на Стрелеца да живее в мир със самия себе си, избавя го от пристъпите на неприятно въодушевление, отчаяние, меланхолия и даже от нездравословни привички.

Друг безценен подарък за Стрелеца е гранатът. Той оказва помощ в делата, носи шанс, дава поддръжка, с цел да се реализира всеобщо самопризнание, което е значимо за Стрелеца.

За хората, родени в първата декада на този лунен месец, добър подарък са украшенията с тигрово око. Те притеглят благополучието, усъвършенстват настроението, разкриват дружелюбието у Стрелеца.

За родените през втората декада е подобаващ хризолитът. Полупрозрачният загадъчен зелен самоцвет подарява притежателя си с самообладание, укрепва другарските връзки, пази от спорове.

Стрелците от последната декада имат вяра в любовта и ценят другарството. Тюркоазът ще им помогне да запазят топлите връзки с околните си.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР