Стрелецът, който уби най-малко 20 души в Ел Пасо е

...
Стрелецът, който уби най-малко 20 души в Ел Пасо е
Коментари Харесай

Стрелецът от Тексас - самотник, но добре осъзнат

Стрелецът, който умъртви минимум 20 души в Ел Пасо е разгласил в интернет собствен манифест, малко преди да извърши нападението, който бе избран от управляващите и някои политици като расистки и цялостен с ненавист. Това написа в първите редове на публикация, отнасяща се до стрелбата в щата Тексас, американският вестник LA Times, съобщи " Фокус ".

Нападателят е разпознат от медиите като 21-годишният Патрик Крусис, въпреки управляващите да не разкриха публично неговата идентичност или наличието на известието му. Знае се обаче, че час и половина преди случая, на уеб страница в интернет, е качен текст, в който се приказва за „ инвазия “ на латински емигранти. Документът е оповестен анонимно, от чийто IP адрес обаче по-рано е качен различен документ, носещ името P._Crusius. Малко по-късно обаче текстът е свален от платформата.

Тиутър акаунт пък, за който се има вяра, че е принадлежал на Крусис, е бил свален.

Бивш комшия на Крусис – Лий Ан Локасио, сподели пред вестника, че нападателят е бил извънреден отшелник, който постоянно се движел независимо. Говорил е дръпнато с останалите младежи в учебното заведение, което е посещавал.

Тя разказа Крусис като „ доста уединен, доста странящ “ човек, и подобен, който не обича да контактува с никого.

Нейният наследник, Тони Локасио, който е посещавал същото учебно заведение като Крусис, показа, че техният комшия постоянно е ходел преди или след него, и в никакъв случай не е спирал да поговори с него или сестра му. Според него, „ никой не го е харесвал “, въпреки Крусис да е харесвал животни и да е имал змии за домашни любимци.

Бивш съученик на Круси – Джейкъб Уилсън, разкри, че той е бил „ добре съзнателен “ и постоянно се е опитвал да поеме управителната роля по време на задания в клас. Никога обаче не е желал да работи с в никакъв случай, защото съгласно Уилсън, той е бил „ елементарно раздразним “. Често е понасял насмешки, защото носел облекла втора ръка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР