Стрелецът е един от най-отговорните и енергични знаци на зодиака.

...
Стрелецът е един от най-отговорните и енергични знаци на зодиака.
Коментари Харесай

Какво искат Стрелците: най-съкровените тайни на хората, за които няма прегради!

Стрелецът е един от най-отговорните и енергични знаци на зодиака. За Стрелците е доста елементарно да реализират всичките си цели – естественият им сексапил оказва помощ на тези хора на всяка крачка! Но хората в близост не постоянно намират общ език с лидерите-Стрелци.

Ако измежду вашите близки има Стрелец, ще ви бъде потребно да разберете тези дребни секрети на най-искрената зодия. Стрелецът е непосредствен, самостоятелен, захласнат от ярките си житейски проекти. В същото време чувствената им същина изисква особено отношение! Ето по какъв начин да разберете Стрелеца:

Стрелецът се нуждае от утвърждение

Ако се вгледате деликатно в Стрелеца, той ще ви се стори удобен, самодостатъчен, цялостен с сила. Стрелецът в действителност е доста мощна зодия, нищо не може да го спре, в случай че се настрои по верния метод. Но в това време този представител на хороскопа е внимателен човек.

Стрелецът обича себе си, почита себе си и затова почита другите хора. Представителите на този знак координират всяко деяние с ползите на другите.

Ако желаете да бъдете в хармонична връзка със Стрелец, не забравяйте да му покажете позитивните си страсти по отношение на това, което прави. Стрелец гасне без внимание и утвърждение!

Стрелецът има потребност от истината

Лъжата пред един Стрелец е в действителност малоумен акт. Той не толерира мистериозност и двуличие, самият той постоянно се пробва да бъде откровен. Тази откровеност пленява и постоянно води Стрелците към триумф в живота във всички области. Но в случай че Стрелец ви е хванал в неистина, не трябва да се надявате на лесна амнистия. Той ще запомни всичко и нееднократно ще накара лъжеца горчиво да съжалява за постъпката си.

Бъдете откровени със Стрелеца и ще намерите човек, на който можете да разчитате във всяка обстановка.

Стрелецът може да бъде доста своеволен

Фактът, че всички Стрелци имат изострен разум и доста бързо взимат решения, е потвърден. Но имайте поради, че този зодиакален знак е разгорещен и парещ като искра! Следователно недомислените и спонтанни дейности са постоянно срещани при тази зодия.

Ако ваш обичан човек, който има шанса да бъде Стрелец, е направил нещо неправилно, не бързайте да вършиме заключения. Нека Стрелецът се охлади! След като изчакате бурята да отмине, ще видите по какъв начин той ще се промени пред очите ви. След вълната от страсти Стрелецът нормално се успокоява и стартира да търси справедливостта.

Стрелецът цени свободата

В никакъв случай не поставяйте условия на Стрелеца. Ще постигнете противоположния резултат: това са хора, които съзнателно и на драго сърце нарушават възбраните. Колкото по-спокойно реагирате на Стрелеца, колкото повече пространство за завършения му оставяте, толкоз по-благоразумен е този човек.

Ако тези препоръки за сполучлива връзка със зодия Стрелец са ви харесали, не забравяйте да ги покажете на приятелите си! Взаимното съгласие е нещо ужасно!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР