Стрелбата в централата на YouTube в Калифорния е битов конфликт,

...
Стрелбата в централата на YouTube в Калифорния е битов конфликт,
Коментари Харесай

Стрелбата в централата на YouTube била битов конфликт

Стрелбата в централата на YouTube в Калифорния е битов спор, оповестиха източници от американската полиция. По предварителни данни, нападението няма отношение към тероризма.
Медията оповестява, че жена на към 30-годишна възраст е разкрила пукотевица на открита тераса на кафене, ситуирано на територията на комплекса. Според очевидци, нападателката е съумяла да рани мъж, който евентуално е неин другар. За претекстовете на хипотетичния стрелец - бяла жена с тъмна кърпа - към момента няма данни.

" Когато полицейските елементи дойдоха на мястото, цареше безпорядък. Четирима потърпевши са признати в болница с огнестрелни рани. Освен това има жертва, която се е самоубила. На този стадий считаме, че това е стрелецът ", съобщи началникът на градската полиция. Пострадалите са откарани в лечебни заведения. Говорител на болница в Сан Франциско заяви, че здравното заведение е приело трима пациенти, единият от които е в сериозно положение. Той сподели, че болничното заведение чака още пациенти, само че не знае какво е тяхното положение.

За стрелбата първи оповестиха чиновници в компанията в Туитър, които са чули изстрели и са видели бягащи на открито хора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР