Стрелбата в центъра на София остави много изплашени хора. Празнували

...
Стрелбата в центъра на София остави много изплашени хора. Празнували
Коментари Харесай

Радо Шишарката разкри подробности за пиянската стрелба в София


Стрелбата в центъра на София остави доста изплашени хора. Празнували са рожден ден и купонът е почнал рано сутринта с няколко изстрела. На място е бил артистът Радо Шишарката, който бил на присъединяване във връзка празненството.
"Към 1:30 ч. ми звъннаха да дойда да пея. Спрях по-надолу и звъннах някой да ме посрещне. Излезе едно момче, тъкмо приближавам и се чуха 2-3 изстрела. После, като влязох вътре, стана някакъв скандал за тези изстрели, тъй като разбрах че момчето си играело с револвера и несъзнателно уцелил един от прозорците в постройката насреща. В жилището, чиято тераса е уцелена, има малко бебе. За наслада няма потърпевши ", разкри той.
"Бяха няколко индивида във връзка рожден ден на едното момче, което ставаше на 30 години. Тамън почнах да му пея "Тигре, тигре " и пристигна полицията ", добави Шишарката. Певецът си напомни, че такива произшествия е имало доста по мутренските времена. "94-та година отново имах подобен случай, в този момент сме 2017 година и ми се вижда малко необичайно ", сподели той, по bTV.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР