Стрелбата по 65-годишния общински съветник, член на Свободната демократическа партия,

...
Стрелбата по 65-годишния общински съветник, член на Свободната демократическа партия,
Коментари Харесай

Простреляха германски политик, той е тежко ранен и опериран frognews.bg

Стрелбата по 65-годишния общински консултант, член на Свободната демократическа партия, е станала в Хатенхофен, град с към три хиляди поданици. Полицията заяви, че животът на ранения политик е отвън заплаха. Името му обаче не се оповестява.

Свободната демократическа партия е един от съдружните сътрудници във федералното държавно управление на Германия.

 

Извършителят на офанзивата към този момент остава неоткриваем и претекстовете за закононарушението са неразбираеми. Полицията е образувала специфична комисия и проверява допустима връзка с други стрелби на други места в югозападната провинция Баден-Вюртемберг през последните три седмици.

 

Сред тях е нахлуване на мъж в Щутгарт, който в петък вечерта бил прострелян и тежко ранен от незнайни лица пред ресторант в квартала Цуфенхаузен. Стрелбата припомня на сходни случаи покрай Щутгарт, при които е имало хора, простреляни и ранени от непознати.

 

Местни политици показаха съчувствието си към ранения през вчерашния ден собствен сътрудник, само че споделиха и безпокойството си от случилото се.

 

" Ужасен съм от новините " съобщи Ханс-Улрих Рулке, водачът на парламентарната група на Свободната демократическа партия в провинциалния парламент. Той изрази съпричастността си с локалния политик и фамилията му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР